Garn i Nässjö

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag skriver om min vardag och om olika saker som jag tycker är intressant och roligt att kunna dela med mig av! I det här inlägget idag så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ge mina läsare en sådan där bra och rolig rekommendation, då det har varit rätt så många av som nyligen har frågat mig om vart någonstans det är som jag hittar och köper alla mina garn.

Det är ett företag vid namn MormorsRutan som jag direkt hade tänkt att jag skulle lägga in en länk till här för att ni snabbt och smidigt ska kunna komma vidare till MormorsRutan där ni kommer att kunna läsa på lite mer om vad de erbjuder samt om vart man kan hitta dem. Ni finner även kontaktuppgifter på deras sida ifall det skulle vara så att ni hade några frågor och funderingar kring dem eller deras sortiment. Jag tycker, i vilket fall som helst, att MormorsRutan är hur bra som helst och det har varit det stället som jag personligen har valt att vända mig till varje gång nu under den senaste tiden när jag är i behov av nya garn. Det här är ju dock då lite smått inriktat till alla er som befinner er någonstans i eller omkring exempelvis Nässjö, Eksjö, Tranås eller Vetlanda bland annat, men ifall det är så att ni andra har vägarna förbi så tycker jag absolut att ni ska kika in hos MormorsRutan. Hur som helst så hoppas jag nu att det här kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för alla er som har uttryckt ett intresse och behov för detta och jag tror verkligen att ni kommer att kunna finna det ni söker ifall det blir så att ni väljer att vända er till MormorsRutan.

Du gillar kanske också...